vKungoti.si je nazaj

Ideja o spletni strani vKungoti.si sega že v leto 2012, ko je nastala prva verzija spletne strani. Želja je bila predstaviti ponudbo naše občine širnemu svetu. Stran je naletela na nepričakovano dober odziv in se je počasi razvijala nekaj let. Zaradi pomanjkanja kadra in interesov je bilo takratno vodstvo primorano zapreti spletno stran. Nato je bila par let tema in v tej temi so se začele počasi oblikovati nove ideje in zamisli o novi spletni strani. In ko nas je karantena v prvi polovici letošnjega leta zadržala doma, so ideje o novi spletni strani postajale vse glasnejše in prišlo je do tiste točke, ko so ideje začele prehajati na ekran. Spletno stran je prevzela agencija za spletni marketing TheHat.agency in začrtala nove smernice, kako bi naj takšna stran izgledala ter delovala.

Želja je ponovno predstaviti gostinsko in turistično ponudbo naše občine. Vse več je turistov in spletna orodja so daleč najbolj pomemben del pri takšni promociji. In tako je začela nastajati ta nova spletna stran. Cilj je bil narediti uporabniku (tako domačinom, kot turistom) enostavno stran z vsemi pomembnimi informacijami in tekočo ponudbo. Tukaj je potrebno omeniti tudi vse naše ponudnike, ki se nahajajo na tej strani. Tudi sami so v spletni strani videli potencial in se pridružili projektu. Vsem smo seveda zelo hvaležni, saj so brez njih ne bi imeli tako pestre in bogate ponudbe.

Vsekakor pa smo veseli, da je spletna stran vKungoti.si spet na svojem mestu. Naša naloga je, da bomo ponudbo tega kraja čim bolje ponesli naokoli. To je šele začetek.

Mimogrede, se spomnite tega videa iz leta 2012?

NA VRH
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
X